1
20 Yıllık Tecrube
2
Kaliteli Hizmet
3
10.000 + Danışan
4
Başarılı Sonuçlar
Kliniğimiz

Genç yaşında hayata veda eden merhum doktorumuz Dr. Eylem YILDIRIMTÜRK önderliğinde 2008 yılında başladığımız medikal estetik serüvenimiz bugün İstanbul’un her iki yakasında lazer epilasyon, vücut şekillendirme, medikal estetik ve saç ekim dallarında son teknoloji ve sektörün önde gelen markalarından oluşan cihaz parkurlarıyla, alanında uzman doktor,hemşire ve estetisyen kadrosu ile danışanlarına en iyi hizmeti vermeyi kendine ilke edinmiştir.

Daha Fazla
klinik-görsel
Hizmetlerimiz
Tümünü Gör
prp
Saç Ekimi
5
Saç Ekimi, saç dökülmesi, saç seyrelmesi ve kellik gibi sorunlar yaşayan kişiler için doğal bir tedavi yöntemidir. Saç köklerinin aktif olmadığı ve saçsızlığın oluştuğu alanlara sağlıklı saç kökleri, mikro cerrahi yöntemler kullanılarak nakledilir. Bu işlemde, dökülen bölgelere hasta kişinin kendi sağlıklı saçları eklenir.
form-alan
Bizimle İletişime Geçin!

    Videolarımız

    Dnz Poliklinik olarak, sağlığınız için uzman kadromuzla hazırladığımız bilgilendirici videolarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Videolarımızda, polikliniğimizde sunduğumuz çeşitli tedavi yöntemleri ve hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sağlık konusunda doğru bilgilere ulaşmak için videolarımızı izleyin ve daha sağlıklı bir yaşam için bize katılın.

    Tüm Videolar
    Sizden Gelenler